Is flea away veilig voor katten?

Elke Flea Away-tablet weegt ongeveer 1,5 gram. Op smaak gebracht met echte lever is het perfect als traktatie voor uw hond of kat. Verjaagt vlooien, teken %26 muggen Geen giftige chemicaliën of residuen Speciale veilige mix van vitamines Op natuurlijke wijze afgestoten voordat u uw huisdier bijt. Flea Away Diatomaceous Earth elimineert vlooien en teken door de oliën en vetten uit de cutiel van het exoskelet van het insect uit te drogen en vervolgens de plaag te doden.

Ik heb al een paar dagen geen vlo gezien, ik hoop dat dit spul de nieuwe heilige graal is, ik wil niet nog een van die bloedzuigende demonen weer zien. Flea Away Diatomaceous Earth Natural Pest Control is een effectieve, natuurlijke oplossing voor uw vlooienplaag. We gebruiken het al 30 dagen consequent en ik merkte een paar dagen geleden dat ze vlooienvuil op haar had en dat er een vlo haar „Gastvrouw” noemde. Eenvoudig in gebruik en ruikt heerlijk - er zijn in deze tijd geen vlooien en een fles gaat van maart tot oktober mee voor alle 4 dieren die wekelijks worden gebruikt.

Als u na het aanbrengen nog steeds vlooien ziet, kan het zijn dat uw huisdier nieuwe vlooien uit de omgeving heeft opgepikt, waaronder andere huisdieren, oppervlakken en buitenruimtes. Wanneer Flea Away 30 dagen in het lichaam van uw huisdier wordt bewaard, zorgen de vitamines ervoor dat uw huisdier een natuurlijk afweermiddel tegen vlooien, teken en muggen ontwikkelt. We hebben 2 honden en de pillen houden de vlooien op afstand, ik zag een enorm verschil, ze worden niet eens meer gebeten, ik wacht gewoon tot het product snel weer op voorraad is. Ik wilde het proberen omdat ik de geur van de vlooienband niet lekker vond en ik hem niet graag gif gaf dat vlooien en teken doodt.

Ik heb het twee jaar op rij geprobeerd omdat ik het een tweede kans wilde geven, maar ik heb het dit jaar opnieuw gebruikt en toch kregen mijn honden vlooien. Vlooien stijgen naar de bovenkant van de vacht van uw huisdier als ze sterven, dus beschouw het als een triomf als u na de behandeling van uw huisdier eerst meer vlooien gaat zien. Ik geef mijn hond elke dag de pillen en wacht nog steeds op verbetering, maar het etiket geeft aan dat het 30 dagen duurt voordat het echt werkt, dus ik gebruik andere actuele producten om het vlooienprobleem onder controle te krijgen.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *