Hoe pas je een vlooienbehandeling toe bij katten?

Scheid de vacht op de achterkant van de nek van uw kat en breng aan zodat de punt van de pipet de huid raakt. Als je klaar bent, zorg ervoor dat niemand het getroffen gebied aanraakt totdat het helemaal droog is. Dit zou ongeveer 24 uur moeten duren. Zorg ervoor dat je je handen wast na het aanbrengen van de behandeling.

Tik vervolgens met de punt van de applicator op de huid. Knijp vervolgens voorzichtig in de applicator om de volledige inhoud aan te brengen Blogartikel van Cat Hotel Stoney Creek. Gepubliceerd met toestemming Zorg ervoor dat u uw kat het hele jaar door regelmatig behandelt met een geschikt vlooienproduct dat is goedgekeurd door de dierenarts. Maandelijkse topische vlooienbehandelingen (gebruikt op de huid in de achterkant van de nek) zijn Advantage, Frontline, Revolution, Advocate en Broadline.

Een maandelijkse orale vlooienbehandeling is Comfortis. Dan is er een lokale vlooienbehandeling van Bravecto, die 3 maanden duurt en kan worden gebruikt bij kittens vanaf de leeftijd van 11 weken. Sommige vlooienproducten behandelen (sommige) wormen ook. Broadline is de enige vlooienbehandeling die ook alle wormen behandelt.

Revolution (zelfs de nieuwe Revolution plus), Advocate en Bravecto plus behandelen niet alle wormen die uw kat kan krijgen, dus u moet nog steeds een driemaandelijkse behandeling voor alle wormen gebruiken. Geef je kat eerst wat liefdevolle zorg. Het kan helpen om twee personen te hebben — één persoon om de vlooienbehandeling toe te passen en één om uw kat vast te houden (zie 'Hoe houdt u uw kat in bedwang? '). Laat je kat rechtop voor je zitten, met het gezicht van je af.

Gebruik een vlooienkam om de vacht te scheiden, net achter het hoofd. Als u de vlooienbehandeling te ver naar achteren toepast (bijvoorbeeld tussen de schouderbladen), kan het zijn dat uw kat zijn hoofd kan draaien en het eraf kan likken. Als je naar de onderstaande afbeelding kijkt, zie je dat je het onderdeel ongeveer even lang als je duim maakt. Vervolgens breng je de vlooienbehandeling direct op het onderdeel aan, zodat het over de gehele lengte in contact komt met de huid.

Je duim houdt de vacht uit de weg. Vervolgens kun je de vlooienkam gebruiken om de vacht voorzichtig terug over het natte gedeelte te kammen. Zorg ervoor dat je je kat in dit gebied niet aanraakt totdat deze helemaal droog is. Om deze reden kan het beste werken om het vlak voor het slapengaan toe te passen We houden van onze vrienden met verhalen en doen ons best om nuttige tips en informatie te plaatsen om je te helpen voor ze te zorgen.

Als je artikelen voor ons wilt schrijven, neem dan contact op via onze contactpagina. Bekijk alle berichten van Friends With Tales Crowe %26 Co is een familiebedrijf gespecialiseerd in unieke geschenken. Als u op zoek bent naar hondentraining in Hamilton en Cambridge, dan kan Mindfulness4dogs u helpen. Als u met uw dierenarts praat over welk Flea Control-product het beste is voor uw huisdier, kunt u beslissen.

Voor het aanbrengen van vlooien- en tekenproducten Vlooien- en tekenbestrijdingsproducten voor honden en katten werken het beste als ze op een gezonde huid worden aangebracht. Om ervoor te zorgen dat uw hond vlooien en teken op afstand houdt, moet u de formule op de juiste plekken aanbrengen. De K9 Advantix II Flea %26 Tick Treatment voor honden is populair bij puppyouders en is ontwikkeld om alle levensfasen van vlooien te doden om herbesmetting te voorkomen en bestrijdt teken, waaronder hertenteken en Amerikaanse hondenteken, evenals muggen en luizen. Spot-on vlooienbehandelingen zijn medicinale vloeistoffen die uw huisdier beschermen tegen bloedhongerige parasieten zoals vlooien en teken, zegt Dr.

Oral vlooienbestrijdingsproducten Hoewel veel populaire vlooienbehandelingen op de huid worden toegepast, zijn er ook enkele populaire orale vlooienbehandelingen, zoals Capstar, Comfortis en Trifexis. Net zoals bij honden een vlooienbehandeling, zijn er een aantal manieren om een plaatselijke vlooienbehandeling op de juiste manier toe te passen op uw katten. Vlooienbescherming is een essentieel onderdeel van de opvoeding van huisdieren en een van de meest populaire manieren om dit te doen is een perfecte vlooienbehandeling. Frontline Plus For Cats is ontwikkeld om zowel volwassen vlooien en teken als de volgende generatie vlooieneitjes en -larven te doden.

Er zijn verschillende methoden om vlooien bij katten en honden te doden, waaronder vlooienhalsbanden en orale vlooienproducten. Leer hoe u thuis van een vlooienplaag af kunt komen met deze 3 eenvoudige stappen plus fouten bij het elimineren van vlooien.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *